Tiukimmatkin kurvit suorana!

Fintoton TotoTV-kanava näyttää yli 500 ravit vuodessa. Kotimaisten ravien lisäksi voit seurata myös kansainvälisiä kisoja ympäri maailman. Kisojen lisäksi kanava tarjoaa myös vihjeitä, pelikertoimia, sekä ohjastajien ja valmentajien haastatteluja.

Maxisat Oy vastaa TotoTV-kanavan jakelusta laajakaistan ja satelliitin kautta koko Suomeen. TotoTV:n katsominen onnistuu helpoiten Maxivision Viihdeboksin kautta, ilman avausmaksua tai ohjelmakorttia. Tutustu Maxivisioniin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin Maxivision-sivustollamme.

Katsellaksesi TotoTV:tä satelliittivälitteisesti tarvitset TotoTV-ohjelmakortin sekä satelliittivastaanottolaitteiston. TotoTV ohjelmakortin tilauksen voit tehdä kätevästi täyttämällä tilauslomakkeen alla olevan linkin kautta. Ohjelmakortin toimitus tapahtuu postiennakolla. Ohjelmakortin lunastuksen yhteydessä veloitetaan liittymismaksu 50€ sekä postikulut. TotoTV:n kuukausimaksu on 18€.

TotoTV:n tarkemmat tekniset tiedot voit ladata itsellesi tästä.

TotoTV:n satelliittijakelu päättyy vuoden 2014 lopussa. Lue lisää.

Myynti ja asiakaspalvelu

Maxisat Oy
Tekniikantie 12
02150 ESPOO

Puhelin (09)3508 2670
Sähköposti: tototv(at)maxisat.fi
Avoinna arkisin 9.00 - 16.00

Huomioithan myös seuraavat asiat:

  • Maxisat Oy ei myy kuluttajille satelliittiantenneja tai muita satelliittivastaanottoon liittyviä laitteita eikä niiden asennuspalveluja.
  • Vastaanottolaitteistoihin ja teknisiin asioihin liittyvissä kysymyksissä palvelevat laitteiden jälleenmyyjät sekä paikalliset antenniurakoitsijat.

 

 

Maxisat Oy
Tekniikantie 12, Innopoli 1
02150 ESPOO
Vaihde:
(09) 3508 260 (ark. 8-16)
Kuluttajien asiakaspalvelu:
(09) 3508 2670 (ark. 9-16)